- İş kazası - meslek hastalığı farkı hk.
İş kazası - meslek hastalığı farkı hk.
İş KAZASı - MESLEK HASTALığı FARKı HK.
İŞ KAZASI - MESLEK HASTALIĞI FARKI HK.
- İş kazası – işverenin kusuru ilişkisi hk.
İş kazası – işverenin kusuru ilişkisi hk.
İş KAZASı – IşVERENIN KUSURU ILIşKISI HK.
İŞ KAZASI – İŞVERENİN KUSURU İLİŞKİSİ HK.
- İşçinin kalp krizi veya beyin kanaması geçirmesi ile intihar etmesi de iş kazası olarak değerlendirilebileceği hk.
İşçinin kalp krizi veya beyin kanaması geçirmesi ile intihar etmesi de iş kazası olarak değerlendirilebileceği hk.
İşçININ KALP KRIZI VEYA BEYIN KANAMASı GEçIRMESI ILE INTIHAR ETMESI DE Iş KAZASı OLARAK DEğERLENDIRILEBILECEğI HK.
İŞÇİNİN KALP KRİZİ VEYA BEYİN KANAMASI GEÇİRMESİ İLE İNTİHAR ETMESİ DE İŞ KAZASI OLARAK DEĞERLENDİRİLEBİLECEĞİ HK.
- İş kazasının unsurları nelerdir?
İş kazasının unsurları nelerdir?
İş KAZASıNıN UNSURLARı NELERDIR?
İŞ KAZASININ UNSURLARI NELERDİR?
- Belirsiz alacak davası olarak açılan iş kazasına ilişkin davada, ek rapora istinaden ikinci defa talep artırımını ıslah kavramı üzerinden değerlendiren açıklayıcı örnek Kr. (HGK)
belirsiz alacak davası olarak açılan iş kazasına ilişkin davada, ek rapora istinaden ikinci defa talep artırımını ıslah kavramı üzerinden değerlendiren açıklayıcı örnek kr. (hgk)
BELIRSIZ ALACAK DAVASı OLARAK AçıLAN Iş KAZASıNA ILIşKIN DAVADA, EK RAPORA ISTINADEN IKINCI DEFA TALEP ARTıRıMıNı ıSLAH KAVRAMı üZERINDEN DEğERLENDIREN AçıKLAYıCı öRNEK KR. (HGK)
BELİRSİZ ALACAK DAVASI OLARAK AÇILAN İŞ KAZASINA İLİŞKİN DAVADA, EK RAPORA İSTİNADEN İKİNCİ DEFA TALEP ARTIRIMINI ISLAH KAVRAMI ÜZERİNDEN DEĞERLENDİREN AÇIKLAYICI ÖRNEK KR. (HGK)
- İş kazası sonucu kusur oranları da göz önünde bulundurularak anne ve çocuklara ödenecek maddi tazminat miktarı hakkında örnek Kr. (HGK)
İş kazası sonucu kusur oranları da göz önünde bulundurularak anne ve çocuklara ödenecek maddi tazminat miktarı hakkında örnek kr. (hgk)
İş KAZASı SONUCU KUSUR ORANLARı DA GöZ öNüNDE BULUNDURULARAK ANNE VE çOCUKLARA öDENECEK MADDI TAZMINAT MIKTARı HAKKıNDA öRNEK KR. (HGK)
İŞ KAZASI SONUCU KUSUR ORANLARI DA GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURULARAK ANNE VE ÇOCUKLARA ÖDENECEK MADDİ TAZMİNAT MİKTARI HAKKINDA ÖRNEK KR. (HGK)
- İş kazası sonucu kusur oranları da göz önünde bulundurularak dede, anne ve çocuklara ödenecek manevi tazminat miktarı hakkında örnek Kr.
İş kazası sonucu kusur oranları da göz önünde bulundurularak dede, anne ve çocuklara ödenecek manevi tazminat miktarı hakkında örnek kr.
İş KAZASı SONUCU KUSUR ORANLARı DA GöZ öNüNDE BULUNDURULARAK DEDE, ANNE VE çOCUKLARA öDENECEK MANEVI TAZMINAT MIKTARı HAKKıNDA öRNEK KR.
İŞ KAZASI SONUCU KUSUR ORANLARI DA GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURULARAK DEDE, ANNE VE ÇOCUKLARA ÖDENECEK MANEVİ TAZMİNAT MİKTARI HAKKINDA ÖRNEK KR.
- -Bilirkişi raporundaki aleyhe hususları kabul etmiyor, dosyanın tazminat hesabı için yeniden bilirkişiye gönderilmesini talep ediyoruz- şeklindeki beyanın itiraz niteliğini usuli kazanılmış hak açısından değerlendiren Kr. HGK
-bilirkişi raporundaki aleyhe hususları kabul etmiyor, dosyanın tazminat hesabı için yeniden bilirkişiye gönderilmesini talep ediyoruz- şeklindeki beyanın itiraz niteliğini usuli kazanılmış hak açısından değerlendiren kr. hgk
-BILIRKIşI RAPORUNDAKI ALEYHE HUSUSLARı KABUL ETMIYOR, DOSYANıN TAZMINAT HESABı IçIN YENIDEN BILIRKIşIYE GöNDERILMESINI TALEP EDIYORUZ- şEKLINDEKI BEYANıN ITIRAZ NITELIğINI USULI KAZANıLMış HAK AçıSıNDAN DEğERLENDIREN KR. HGK
-BİLİRKİŞİ RAPORUNDAKİ ALEYHE HUSUSLARI KABUL ETMİYOR, DOSYANIN TAZMİNAT HESABI İÇİN YENİDEN BİLİRKİŞİYE GÖNDERİLMESİNİ TALEP EDİYORUZ- ŞEKLİNDEKİ BEYANIN İTİRAZ NİTELİĞİNİ USULİ KAZANILMIŞ HAK AÇISINDAN DEĞERLENDİREN KR. HGK
- İş kazası sebebiyle ihtiyaç duyulan protez giderinden SGK mı – işveren mi sorumludur?
İş kazası sebebiyle ihtiyaç duyulan protez giderinden sgk mı – işveren mi sorumludur?
İş KAZASı SEBEBIYLE IHTIYAç DUYULAN PROTEZ GIDERINDEN SGK Mı – IşVEREN MI SORUMLUDUR?
İŞ KAZASI SEBEBİYLE İHTİYAÇ DUYULAN PROTEZ GİDERİNDEN SGK MI – İŞVEREN Mİ SORUMLUDUR?
- Tartışma sonucu meydana gelen yaralamanın işyerinde gerçekleşmesinin, iş kazası olarak kabul için yeterli olduğu hk.
tartışma sonucu meydana gelen yaralamanın işyerinde gerçekleşmesinin, iş kazası olarak kabul için yeterli olduğu hk.
TARTışMA SONUCU MEYDANA GELEN YARALAMANıN IşYERINDE GERçEKLEşMESININ, Iş KAZASı OLARAK KABUL IçIN YETERLI OLDUğU HK.
TARTIŞMA SONUCU MEYDANA GELEN YARALAMANIN İŞYERİNDE GERÇEKLEŞMESİNİN, İŞ KAZASI OLARAK KABUL İÇİN YETERLİ OLDUĞU HK.
- İş yerinde meydana gelen yaralanmanın mola zamanında gerçekleşmesinin, olayın iş kazası olma niteliğini değiştirmeyeceği hk.
İş yerinde meydana gelen yaralanmanın mola zamanında gerçekleşmesinin, olayın iş kazası olma niteliğini değiştirmeyeceği hk.
İş YERINDE MEYDANA GELEN YARALANMANıN MOLA ZAMANıNDA GERçEKLEşMESININ, OLAYıN Iş KAZASı OLMA NITELIğINI DEğIşTIRMEYECEğI HK.
İŞ YERİNDE MEYDANA GELEN YARALANMANIN MOLA ZAMANINDA GERÇEKLEŞMESİNİN, OLAYIN İŞ KAZASI OLMA NİTELİĞİNİ DEĞİŞTİRMEYECEĞİ HK.
- Giriş bildirgesinin süresinde kuruma verilmemesi halinde, zararlandırıcı olay; bildirgenin kuruma verilmesi veya çalışmanın kurumca tespit edildiği tarihten sonra meydana gelmiş ise işverenin düzenleme kapsamında sorumluluğun
giriş bildirgesinin süresinde kuruma verilmemesi halinde, zararlandırıcı olay; bildirgenin kuruma verilmesi veya çalışmanın kurumca tespit edildiği tarihten sonra meydana gelmiş ise işverenin düzenleme kapsamında sorumluluğun
GIRIş BILDIRGESININ SüRESINDE KURUMA VERILMEMESI HALINDE, ZARARLANDıRıCı OLAY; BILDIRGENIN KURUMA VERILMESI VEYA çALışMANıN KURUMCA TESPIT EDILDIğI TARIHTEN SONRA MEYDANA GELMIş ISE IşVERENIN DüZENLEME KAPSAMıNDA SORUMLULUğUN
GİRİŞ BİLDİRGESİNİN SÜRESİNDE KURUMA VERİLMEMESİ HALİNDE, ZARARLANDIRICI OLAY; BİLDİRGENİN KURUMA VERİLMESİ VEYA ÇALIŞMANIN KURUMCA TESPİT EDİLDİĞİ TARİHTEN SONRA MEYDANA GELMİŞ İSE İŞVERENİN DÜZENLEME KAPSAMINDA SORUMLULUĞUN
- İş kazası, meslek hastalığı ve hastalık, üçüncü bir kişinin kusuru nedeniyle gerçekleşmişse, sigortalıya ve hak sahiplerine yapılan veya ileride yapılması gereken ödemeler ile bağlanan gelirin başladığı tarihteki ilk peşin se
İş kazası, meslek hastalığı ve hastalık, üçüncü bir kişinin kusuru nedeniyle gerçekleşmişse, sigortalıya ve hak sahiplerine yapılan veya ileride yapılması gereken ödemeler ile bağlanan gelirin başladığı tarihteki ilk peşin se
İş KAZASı, MESLEK HASTALığı VE HASTALıK, üçüNCü BIR KIşININ KUSURU NEDENIYLE GERçEKLEşMIşSE, SIGORTALıYA VE HAK SAHIPLERINE YAPıLAN VEYA ILERIDE YAPıLMASı GEREKEN öDEMELER ILE BAğLANAN GELIRIN BAşLADığı TARIHTEKI ILK PEşIN SE
İŞ KAZASI, MESLEK HASTALIĞI VE HASTALIK, ÜÇÜNCÜ BİR KİŞİNİN KUSURU NEDENİYLE GERÇEKLEŞMİŞSE, SİGORTALIYA VE HAK SAHİPLERİNE YAPILAN VEYA İLERİDE YAPILMASI GEREKEN ÖDEMELER İLE BAĞLANAN GELİRİN BAŞLADIĞI TARİHTEKİ İLK PEŞİN SE
- İşverenin kastı , mevzuata aykırılık gibi hallerden dolayı iş kazası veya meslek hastalığı meydana gelmişse bağlanan gelirin başladığı tarihteki ilk sermaye toplamının rücu edilebileceği hk.
İşverenin kastı , mevzuata aykırılık gibi hallerden dolayı iş kazası veya meslek hastalığı meydana gelmişse bağlanan gelirin başladığı tarihteki ilk sermaye toplamının rücu edilebileceği hk.
İşVERENIN KASTı , MEVZUATA AYKıRıLıK GIBI HALLERDEN DOLAYı Iş KAZASı VEYA MESLEK HASTALığı MEYDANA GELMIşSE BAğLANAN GELIRIN BAşLADığı TARIHTEKI ILK SERMAYE TOPLAMıNıN RüCU EDILEBILECEğI HK.
İŞVERENİN KASTI , MEVZUATA AYKIRILIK GİBİ HALLERDEN DOLAYI İŞ KAZASI VEYA MESLEK HASTALIĞI MEYDANA GELMİŞSE BAĞLANAN GELİRİN BAŞLADIĞI TARİHTEKİ İLK SERMAYE TOPLAMININ RÜCU EDİLEBİLECEĞİ HK.
- İş kazası sonucu 6331 sayılı Kanunun mu – 4857 sayılı Kanunun mu uygulanacağına ve bu Kanununlara göre nasıl işlem tesis edileceği hakkında örnek Kr.
İş kazası sonucu 6331 sayılı kanunun mu – 4857 sayılı kanunun mu uygulanacağına ve bu kanununlara göre nasıl işlem tesis edileceği hakkında örnek kr.
İş KAZASı SONUCU 6331 SAYıLı KANUNUN MU – 4857 SAYıLı KANUNUN MU UYGULANACAğıNA VE BU KANUNUNLARA GöRE NASıL IşLEM TESIS EDILECEğI HAKKıNDA öRNEK KR.
İŞ KAZASI SONUCU 6331 SAYILI KANUNUN MU – 4857 SAYILI KANUNUN MU UYGULANACAĞINA VE BU KANUNUNLARA GÖRE NASIL İŞLEM TESİS EDİLECEĞİ HAKKINDA ÖRNEK KR.
- İşyerinde çalışan işçiler arasından işverenin talimatı üzerine kurulan gönüllü futbol takımının, dışarıda başka takımla oynadığı halı saha maçında işçinin sakatlanması halinde iş kazasının meydana geldiğinin kabul edilmesi ge
İşyerinde çalışan işçiler arasından işverenin talimatı üzerine kurulan gönüllü futbol takımının, dışarıda başka takımla oynadığı halı saha maçında işçinin sakatlanması halinde iş kazasının meydana geldiğinin kabul edilmesi ge
İşYERINDE çALışAN IşçILER ARASıNDAN IşVERENIN TALIMATı üZERINE KURULAN GöNüLLü FUTBOL TAKıMıNıN, DışARıDA BAşKA TAKıMLA OYNADığı HALı SAHA MAçıNDA IşçININ SAKATLANMASı HALINDE Iş KAZASıNıN MEYDANA GELDIğININ KABUL EDILMESI GE
İŞYERİNDE ÇALIŞAN İŞÇİLER ARASINDAN İŞVERENİN TALİMATI ÜZERİNE KURULAN GÖNÜLLÜ FUTBOL TAKIMININ, DIŞARIDA BAŞKA TAKIMLA OYNADIĞI HALI SAHA MAÇINDA İŞÇİNİN SAKATLANMASI HALİNDE İŞ KAZASININ MEYDANA GELDİĞİNİN KABUL EDİLMESİ GE
- Şirketin yetkilisi olan sanığın işçileri için koruyucu tedbirler almadığından ve işyerinde iş güvenliği uzmanı bulundurmadığından, meydana gelen iş kazasından asli kusurlu olduğunun kabulü hk.
Şirketin yetkilisi olan sanığın işçileri için koruyucu tedbirler almadığından ve işyerinde iş güvenliği uzmanı bulundurmadığından, meydana gelen iş kazasından asli kusurlu olduğunun kabulü hk.
ŞIRKETIN YETKILISI OLAN SANığıN IşçILERI IçIN KORUYUCU TEDBIRLER ALMADığıNDAN VE IşYERINDE Iş GüVENLIğI UZMANı BULUNDURMADığıNDAN, MEYDANA GELEN Iş KAZASıNDAN ASLI KUSURLU OLDUğUNUN KABULü HK.
ŞİRKETİN YETKİLİSİ OLAN SANIĞIN İŞÇİLERİ İÇİN KORUYUCU TEDBİRLER ALMADIĞINDAN VE İŞYERİNDE İŞ GÜVENLİĞİ UZMANI BULUNDURMADIĞINDAN, MEYDANA GELEN İŞ KAZASINDAN ASLİ KUSURLU OLDUĞUNUN KABULÜ HK.
- Ustanın, işe yeni başlayan işçiye gerekli gözetim borcunu yerine getirmeksizin tehlikeli bir iş vermesi sonucu meydana gelen iş kazasından, tali kusurlu olduğunun kabulü hk.
ustanın, işe yeni başlayan işçiye gerekli gözetim borcunu yerine getirmeksizin tehlikeli bir iş vermesi sonucu meydana gelen iş kazasından, tali kusurlu olduğunun kabulü hk.
USTANıN, IşE YENI BAşLAYAN IşçIYE GEREKLI GöZETIM BORCUNU YERINE GETIRMEKSIZIN TEHLIKELI BIR Iş VERMESI SONUCU MEYDANA GELEN Iş KAZASıNDAN, TALI KUSURLU OLDUğUNUN KABULü HK.
USTANIN, İŞE YENİ BAŞLAYAN İŞÇİYE GEREKLİ GÖZETİM BORCUNU YERİNE GETİRMEKSİZİN TEHLİKELİ BİR İŞ VERMESİ SONUCU MEYDANA GELEN İŞ KAZASINDAN, TALİ KUSURLU OLDUĞUNUN KABULÜ HK.
- Ölümlü iş kazası sonucu, yüklenici ve taşeron firma yetkililerin sorumlulukları hakkında açıklayıcı örnek Kr.
Ölümlü iş kazası sonucu, yüklenici ve taşeron firma yetkililerin sorumlulukları hakkında açıklayıcı örnek kr.
ÖLüMLü Iş KAZASı SONUCU, YüKLENICI VE TAşERON FIRMA YETKILILERIN SORUMLULUKLARı HAKKıNDA AçıKLAYıCı öRNEK KR.
ÖLÜMLÜ İŞ KAZASI SONUCU, YÜKLENİCİ VE TAŞERON FİRMA YETKİLİLERİN SORUMLULUKLARI HAKKINDA AÇIKLAYICI ÖRNEK KR.
- Sanığın iş sağlığı güvenliğine ilişkin gördüğü eksiklikleri firma yetkilisine bildirmemesi durumunda tali kusuruyla neticeye sebebiyet verdiğinin kabulü hk.
sanığın iş sağlığı güvenliğine ilişkin gördüğü eksiklikleri firma yetkilisine bildirmemesi durumunda tali kusuruyla neticeye sebebiyet verdiğinin kabulü hk.
SANığıN Iş SAğLığı GüVENLIğINE ILIşKIN GöRDüğü EKSIKLIKLERI FIRMA YETKILISINE BILDIRMEMESI DURUMUNDA TALI KUSURUYLA NETICEYE SEBEBIYET VERDIğININ KABULü HK.
SANIĞIN İŞ SAĞLIĞI GÜVENLİĞİNE İLİŞKİN GÖRDÜĞÜ EKSİKLİKLERİ FİRMA YETKİLİSİNE BİLDİRMEMESİ DURUMUNDA TALİ KUSURUYLA NETİCEYE SEBEBİYET VERDİĞİNİN KABULÜ HK.
- Sanık tarafından işçiye gerekli eğitim imkanı sağlanmaması ve güvenlik önlemlerinin almaması sonucu meydana gelen ölümlü iş kazasında, bilinçli taksirin koşullarının oluşacağı hk.
sanık tarafından işçiye gerekli eğitim imkanı sağlanmaması ve güvenlik önlemlerinin almaması sonucu meydana gelen ölümlü iş kazasında, bilinçli taksirin koşullarının oluşacağı hk.
SANıK TARAFıNDAN IşçIYE GEREKLI EğITIM IMKANı SAğLANMAMASı VE GüVENLIK öNLEMLERININ ALMAMASı SONUCU MEYDANA GELEN öLüMLü Iş KAZASıNDA, BILINçLI TAKSIRIN KOşULLARıNıN OLUşACAğı HK.
SANIK TARAFINDAN İŞÇİYE GEREKLİ EĞİTİM İMKANI SAĞLANMAMASI VE GÜVENLİK ÖNLEMLERİNİN ALMAMASI SONUCU MEYDANA GELEN ÖLÜMLÜ İŞ KAZASINDA, BİLİNÇLİ TAKSİRİN KOŞULLARININ OLUŞACAĞI HK.
- Baba oğulun birlikte imza yetkilisi olduğu şirkette meydana gelen iş kazasından, fiilen yetkilinin kimse onun sorumlu tutulacağı hk.
baba oğulun birlikte imza yetkilisi olduğu şirkette meydana gelen iş kazasından, fiilen yetkilinin kimse onun sorumlu tutulacağı hk.
BABA OğULUN BIRLIKTE IMZA YETKILISI OLDUğU şIRKETTE MEYDANA GELEN Iş KAZASıNDAN, FIILEN YETKILININ KIMSE ONUN SORUMLU TUTULACAğı HK.
BABA OĞULUN BİRLİKTE İMZA YETKİLİSİ OLDUĞU ŞİRKETTE MEYDANA GELEN İŞ KAZASINDAN, FİİLEN YETKİLİNİN KİMSE ONUN SORUMLU TUTULACAĞI HK.
- 16 yaşını doldurmuş fakat 18 yaşını bitirmemiş genç işçilerin işe girişlerinde, bedenen elverişli ve dayanıklı olduklarının hekim raporu ile belirlenmesinin zorunlu olduğu hk.
16 yaşını doldurmuş fakat 18 yaşını bitirmemiş genç işçilerin işe girişlerinde, bedenen elverişli ve dayanıklı olduklarının hekim raporu ile belirlenmesinin zorunlu olduğu hk.
16 YAşıNı DOLDURMUş FAKAT 18 YAşıNı BITIRMEMIş GENç IşçILERIN IşE GIRIşLERINDE, BEDENEN ELVERIşLI VE DAYANıKLı OLDUKLARıNıN HEKIM RAPORU ILE BELIRLENMESININ ZORUNLU OLDUğU HK.
16 YAŞINI DOLDURMUŞ FAKAT 18 YAŞINI BİTİRMEMİŞ GENÇ İŞÇİLERİN İŞE GİRİŞLERİNDE, BEDENEN ELVERİŞLİ VE DAYANIKLI OLDUKLARININ HEKİM RAPORU İLE BELİRLENMESİNİN ZORUNLU OLDUĞU HK.
- 16 yaşındaki ölenin işçi hakkında işe dayanaklı olduğuna dair rapor almama ve yeterli denetim önlemlerini kurmama şeklindeki şirket yetkilisi sanık eylemlerinin, bilinçli taksirin koşullarını oluşturduğu hk.
16 yaşındaki ölenin işçi hakkında işe dayanaklı olduğuna dair rapor almama ve yeterli denetim önlemlerini kurmama şeklindeki şirket yetkilisi sanık eylemlerinin, bilinçli taksirin koşullarını oluşturduğu hk.
16 YAşıNDAKI öLENIN IşçI HAKKıNDA IşE DAYANAKLı OLDUğUNA DAIR RAPOR ALMAMA VE YETERLI DENETIM öNLEMLERINI KURMAMA şEKLINDEKI şIRKET YETKILISI SANıK EYLEMLERININ, BILINçLI TAKSIRIN KOşULLARıNı OLUşTURDUğU HK.
16 YAŞINDAKİ ÖLENİN İŞÇİ HAKKINDA İŞE DAYANAKLI OLDUĞUNA DAİR RAPOR ALMAMA VE YETERLİ DENETİM ÖNLEMLERİNİ KURMAMA ŞEKLİNDEKİ ŞİRKET YETKİLİSİ SANIK EYLEMLERİNİN, BİLİNÇLİ TAKSİRİN KOŞULLARINI OLUŞTURDUĞU HK.
- Kaza geçiren işçinin işyerinde çalışıp çalışmadığı tespitine ilişkin ilk ve ikinci defa alınan tanık beyanlarının zıt ifadeler içermesi halinde, mahkemece nasıl karar verilmesi gerektiği hk. (HGK)
kaza geçiren işçinin işyerinde çalışıp çalışmadığı tespitine ilişkin ilk ve ikinci defa alınan tanık beyanlarının zıt ifadeler içermesi halinde, mahkemece nasıl karar verilmesi gerektiği hk. (hgk)
KAZA GEçIREN IşçININ IşYERINDE çALışıP çALışMADığı TESPITINE ILIşKIN ILK VE IKINCI DEFA ALıNAN TANıK BEYANLARıNıN ZıT IFADELER IçERMESI HALINDE, MAHKEMECE NASıL KARAR VERILMESI GEREKTIğI HK. (HGK)
KAZA GEÇİREN İŞÇİNİN İŞYERİNDE ÇALIŞIP ÇALIŞMADIĞI TESPİTİNE İLİŞKİN İLK VE İKİNCİ DEFA ALINAN TANIK BEYANLARININ ZIT İFADELER İÇERMESİ HALİNDE, MAHKEMECE NASIL KARAR VERİLMESİ GEREKTİĞİ HK. (HGK)
- İşçinin iş kazası olduğu iddiası - davalı işverenin ise işçinin kendi bünyesinde çalışmadığı ve iş kazası olmadığı savunmasının, hangi huşular üzerinden değerlendirilerek karar verileceği hakkında açıklayıcı örnek Kr.( HGK)
İşçinin iş kazası olduğu iddiası - davalı işverenin ise işçinin kendi bünyesinde çalışmadığı ve iş kazası olmadığı savunmasının, hangi huşular üzerinden değerlendirilerek karar verileceği hakkında açıklayıcı örnek kr.( hgk)
İşçININ Iş KAZASı OLDUğU IDDIASı - DAVALı IşVERENIN ISE IşçININ KENDI BüNYESINDE çALışMADığı VE Iş KAZASı OLMADığı SAVUNMASıNıN, HANGI HUşULAR üZERINDEN DEğERLENDIRILEREK KARAR VERILECEğI HAKKıNDA AçıKLAYıCı öRNEK KR.( HGK)
İŞÇİNİN İŞ KAZASI OLDUĞU İDDİASI - DAVALI İŞVERENİN İSE İŞÇİNİN KENDİ BÜNYESİNDE ÇALIŞMADIĞI VE İŞ KAZASI OLMADIĞI SAVUNMASININ, HANGİ HUŞULAR ÜZERİNDEN DEĞERLENDİRİLEREK KARAR VERİLECEĞİ HAKKINDA AÇIKLAYICI ÖRNEK KR.( HGK)
- Takılan stent bedelinin, rayiç fiyatlar ve tedavide zorunluluk hususları göz önünde tutularak, SGK tarafından ödenip ödenmeyeceği hakkında açıklayıcı örnek Kr. (HGK)
takılan stent bedelinin, rayiç fiyatlar ve tedavide zorunluluk hususları göz önünde tutularak, sgk tarafından ödenip ödenmeyeceği hakkında açıklayıcı örnek kr. (hgk)
TAKıLAN STENT BEDELININ, RAYIç FIYATLAR VE TEDAVIDE ZORUNLULUK HUSUSLARı GöZ öNüNDE TUTULARAK, SGK TARAFıNDAN öDENIP öDENMEYECEğI HAKKıNDA AçıKLAYıCı öRNEK KR. (HGK)
TAKILAN STENT BEDELİNİN, RAYİÇ FİYATLAR VE TEDAVİDE ZORUNLULUK HUSUSLARI GÖZ ÖNÜNDE TUTULARAK, SGK TARAFINDAN ÖDENİP ÖDENMEYECEĞİ HAKKINDA AÇIKLAYICI ÖRNEK KR. (HGK)
- İş kazalarında kaçınılmazlık olgusunun ne olduğu hakkında açıklayıcı örnek Kr.
İş kazalarında kaçınılmazlık olgusunun ne olduğu hakkında açıklayıcı örnek kr.
İş KAZALARıNDA KAçıNıLMAZLıK OLGUSUNUN NE OLDUğU HAKKıNDA AçıKLAYıCı öRNEK KR.
İŞ KAZALARINDA KAÇINILMAZLIK OLGUSUNUN NE OLDUĞU HAKKINDA AÇIKLAYICI ÖRNEK KR.
- İş kazalarına ilişkin davalarda, maluliyet ve kaçınılmazlık oranları göz önünde bulundurularak, ne tutarda tazminat ödenebileceği hakkında örnek Kr.
İş kazalarına ilişkin davalarda, maluliyet ve kaçınılmazlık oranları göz önünde bulundurularak, ne tutarda tazminat ödenebileceği hakkında örnek kr.
İş KAZALARıNA ILIşKIN DAVALARDA, MALULIYET VE KAçıNıLMAZLıK ORANLARı GöZ öNüNDE BULUNDURULARAK, NE TUTARDA TAZMINAT öDENEBILECEğI HAKKıNDA öRNEK KR.
İŞ KAZALARINA İLİŞKİN DAVALARDA, MALULİYET VE KAÇINILMAZLIK ORANLARI GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURULARAK, NE TUTARDA TAZMİNAT ÖDENEBİLECEĞİ HAKKINDA ÖRNEK KR.
- İş kazası sonucu ne tutarda manevi tazminat ödenebileceğine ilişkin örnek Kr.
İş kazası sonucu ne tutarda manevi tazminat ödenebileceğine ilişkin örnek kr.
İş KAZASı SONUCU NE TUTARDA MANEVI TAZMINAT öDENEBILECEğINE ILIşKIN öRNEK KR.
İŞ KAZASI SONUCU NE TUTARDA MANEVİ TAZMİNAT ÖDENEBİLECEĞİNE İLİŞKİN ÖRNEK KR.
- İş kazası sonucu yaralanan işçinin, kazanın iş yerinde olmadığı yönünde verdiği ilk ifadesini, daha sonra değiştirmesi mümkün müdür?
İş kazası sonucu yaralanan işçinin, kazanın iş yerinde olmadığı yönünde verdiği ilk ifadesini, daha sonra değiştirmesi mümkün müdür?
İş KAZASı SONUCU YARALANAN IşçININ, KAZANıN Iş YERINDE OLMADığı YöNüNDE VERDIğI ILK IFADESINI, DAHA SONRA DEğIşTIRMESI MüMKüN MüDüR?
İŞ KAZASI SONUCU YARALANAN İŞÇİNİN, KAZANIN İŞ YERİNDE OLMADIĞI YÖNÜNDE VERDİĞİ İLK İFADESİNİ, DAHA SONRA DEĞİŞTİRMESİ MÜMKÜN MÜDÜR?
- Sürekli iş göremezlik gelirine hak kazanmak için, meslekte kazanma gücünün % 10 nun kaybedilmesi gerektiği hk.
sürekli iş göremezlik gelirine hak kazanmak için, meslekte kazanma gücünün % 10 nun kaybedilmesi gerektiği hk.
SüREKLI Iş GöREMEZLIK GELIRINE HAK KAZANMAK IçIN, MESLEKTE KAZANMA GüCüNüN % 10 NUN KAYBEDILMESI GEREKTIğI HK.
SÜREKLİ İŞ GÖREMEZLİK GELİRİNE HAK KAZANMAK İÇİN, MESLEKTE KAZANMA GÜCÜNÜN % 10 NUN KAYBEDİLMESİ GEREKTİĞİ HK.
- İşveren tarafından iş güvenliği eğitimlerinin verildiği ancak malul işçinin gerekli önlemleri almadığı bir durumda, işçi ve işverenin iş kazasındaki kusur oranın tespiti hk.
İşveren tarafından iş güvenliği eğitimlerinin verildiği ancak malul işçinin gerekli önlemleri almadığı bir durumda, işçi ve işverenin iş kazasındaki kusur oranın tespiti hk.
İşVEREN TARAFıNDAN Iş GüVENLIğI EğITIMLERININ VERILDIğI ANCAK MALUL IşçININ GEREKLI öNLEMLERI ALMADığı BIR DURUMDA, IşçI VE IşVERENIN Iş KAZASıNDAKI KUSUR ORANıN TESPITI HK.
İŞVEREN TARAFINDAN İŞ GÜVENLİĞİ EĞİTİMLERİNİN VERİLDİĞİ ANCAK MALUL İŞÇİNİN GEREKLİ ÖNLEMLERİ ALMADIĞI BİR DURUMDA, İŞÇİ VE İŞVERENİN İŞ KAZASINDAKİ KUSUR ORANIN TESPİTİ HK.
- İşçi sağlığı ve iş güvenliği konusunda hukuki ve teknik tüm gerekler yerine getirilmesine rağmen, iş kazası ve meslek hastalıklarının meydana gelmesi (kaçınılmazlık olgusu) hk.
İşçi sağlığı ve iş güvenliği konusunda hukuki ve teknik tüm gerekler yerine getirilmesine rağmen, iş kazası ve meslek hastalıklarının meydana gelmesi (kaçınılmazlık olgusu) hk.
İşçI SAğLığı VE Iş GüVENLIğI KONUSUNDA HUKUKI VE TEKNIK TüM GEREKLER YERINE GETIRILMESINE RAğMEN, Iş KAZASı VE MESLEK HASTALıKLARıNıN MEYDANA GELMESI (KAçıNıLMAZLıK OLGUSU) HK.
İŞÇİ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ KONUSUNDA HUKUKİ VE TEKNİK TÜM GEREKLER YERİNE GETİRİLMESİNE RAĞMEN, İŞ KAZASI VE MESLEK HASTALIKLARININ MEYDANA GELMESİ (KAÇINILMAZLIK OLGUSU) HK.
- SGK tarafından bağlanan gelirin, iş kazası sonucu ödenecek tazminatta indirilmesi hk.
sgk tarafından bağlanan gelirin, iş kazası sonucu ödenecek tazminatta indirilmesi hk.
SGK TARAFıNDAN BAğLANAN GELIRIN, Iş KAZASı SONUCU öDENECEK TAZMINATTA INDIRILMESI HK.
SGK TARAFINDAN BAĞLANAN GELİRİN, İŞ KAZASI SONUCU ÖDENECEK TAZMİNATTA İNDİRİLMESİ HK.
- İş kazası veya meslek hastalığı sonucu sürekli iş göremezliğe ilişkin maddi zararın tanımı hk.
İş kazası veya meslek hastalığı sonucu sürekli iş göremezliğe ilişkin maddi zararın tanımı hk.
İş KAZASı VEYA MESLEK HASTALığı SONUCU SüREKLI Iş GöREMEZLIğE ILIşKIN MADDI ZARARıN TANıMı HK.
İŞ KAZASI VEYA MESLEK HASTALIĞI SONUCU SÜREKLİ İŞ GÖREMEZLİĞE İLİŞKİN MADDİ ZARARIN TANIMI HK.
- İş kazası/meslek hastalığı sonucu ödenecek tazminatın aktif pasif dönemler göz önünde bulundurularak nasıl hesaplanacağı hakkında açıklayıcı örnek Kr.
İş kazası/meslek hastalığı sonucu ödenecek tazminatın aktif pasif dönemler göz önünde bulundurularak nasıl hesaplanacağı hakkında açıklayıcı örnek kr.
İş KAZASı/MESLEK HASTALığı SONUCU öDENECEK TAZMINATıN AKTIF PASIF DöNEMLER GöZ öNüNDE BULUNDURULARAK NASıL HESAPLANACAğı HAKKıNDA AçıKLAYıCı öRNEK KR.
İŞ KAZASI/MESLEK HASTALIĞI SONUCU ÖDENECEK TAZMİNATIN AKTİF PASİF DÖNEMLER GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURULARAK NASIL HESAPLANACAĞI HAKKINDA AÇIKLAYICI ÖRNEK KR.
- Gerçekleşen kazada işçi-işveren ilişkisinin bulunmadığı gözetildiğinde, davanın haksız fiil kapsamında değerlendirilerek genel mahkemelerde açılması gerektiği hk.
gerçekleşen kazada işçi-işveren ilişkisinin bulunmadığı gözetildiğinde, davanın haksız fiil kapsamında değerlendirilerek genel mahkemelerde açılması gerektiği hk.
GERçEKLEşEN KAZADA IşçI-IşVEREN ILIşKISININ BULUNMADığı GöZETILDIğINDE, DAVANıN HAKSıZ FIIL KAPSAMıNDA DEğERLENDIRILEREK GENEL MAHKEMELERDE AçıLMASı GEREKTIğI HK.
GERÇEKLEŞEN KAZADA İŞÇİ-İŞVEREN İLİŞKİSİNİN BULUNMADIĞI GÖZETİLDİĞİNDE, DAVANIN HAKSIZ FİİL KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLEREK GENEL MAHKEMELERDE AÇILMASI GEREKTİĞİ HK.
- Sigortalının iş kazası ve meslek hastalığı nedeniyle ölümü hâlinde, ana/babaya ölüm geliri bağlanmasının şartları ve oranı hakkında.
sigortalının iş kazası ve meslek hastalığı nedeniyle ölümü hâlinde, ana/babaya ölüm geliri bağlanmasının şartları ve oranı hakkında.
SIGORTALıNıN Iş KAZASı VE MESLEK HASTALığı NEDENIYLE öLüMü HâLINDE, ANA/BABAYA öLüM GELIRI BAğLANMASıNıN şARTLARı VE ORANı HAKKıNDA.
SİGORTALININ İŞ KAZASI VE MESLEK HASTALIĞI NEDENİYLE ÖLÜMÜ HâLİNDE, ANA/BABAYA ÖLÜM GELİRİ BAĞLANMASININ ŞARTLARI VE ORANI HAKKINDA.
- Maaşlı çalışan babanın, iş kazasında hayatı kaybeden müteveffa çocuğundan destekten yoksun kalma tazminatı alıp alamayacağı hk.
maaşlı çalışan babanın, iş kazasında hayatı kaybeden müteveffa çocuğundan destekten yoksun kalma tazminatı alıp alamayacağı hk.
MAAşLı çALışAN BABANıN, Iş KAZASıNDA HAYATı KAYBEDEN MüTEVEFFA çOCUğUNDAN DESTEKTEN YOKSUN KALMA TAZMINATı ALıP ALAMAYACAğı HK.
MAAŞLI ÇALIŞAN BABANIN, İŞ KAZASINDA HAYATI KAYBEDEN MÜTEVEFFA ÇOCUĞUNDAN DESTEKTEN YOKSUN KALMA TAZMİNATI ALIP ALAMAYACAĞI HK.
- İşçinin meslek hastalığı veya iş kazası nedenleri ile, alt ve asıl işverene birlikte veya ayrı ayrı tazminat davası açılabileceği hk.
İşçinin meslek hastalığı veya iş kazası nedenleri ile, alt ve asıl işverene birlikte veya ayrı ayrı tazminat davası açılabileceği hk.
İşçININ MESLEK HASTALığı VEYA Iş KAZASı NEDENLERI ILE, ALT VE ASıL IşVERENE BIRLIKTE VEYA AYRı AYRı TAZMINAT DAVASı AçıLABILECEğI HK.
İŞÇİNİN MESLEK HASTALIĞI VEYA İŞ KAZASI NEDENLERİ İLE, ALT VE ASIL İŞVERENE BİRLİKTE VEYA AYRI AYRI TAZMİNAT DAVASI AÇILABİLECEĞİ HK.
- Asıl işvereni, alt işverenle müteselsil sorumlu tutabilmek için gerekli olan şartlar hk.
asıl işvereni, alt işverenle müteselsil sorumlu tutabilmek için gerekli olan şartlar hk.
ASıL IşVERENI, ALT IşVERENLE MüTESELSIL SORUMLU TUTABILMEK IçIN GEREKLI OLAN şARTLAR HK.
ASIL İŞVERENİ, ALT İŞVERENLE MÜTESELSİL SORUMLU TUTABİLMEK İÇİN GEREKLİ OLAN ŞARTLAR HK.
- İş kazası nedeni ile ölüm halinde, eş/anne/baba/kardeş maddi manevi tazminat ödenebileceği hk.
İş kazası nedeni ile ölüm halinde, eş/anne/baba/kardeş maddi manevi tazminat ödenebileceği hk.
İş KAZASı NEDENI ILE öLüM HALINDE, Eş/ANNE/BABA/KARDEş MADDI MANEVI TAZMINAT öDENEBILECEğI HK.
İŞ KAZASI NEDENİ İLE ÖLÜM HALİNDE, EŞ/ANNE/BABA/KARDEŞ MADDİ MANEVİ TAZMİNAT ÖDENEBİLECEĞİ HK.
- Belediye işçisinin çalışma esnasında trafik kazası geçirmesi sonucu yaralanmasının, iş kazası olarak değerlendirileceği, doğrudan trafik sigortasından tazminat talebinin hatalı olduğu hk.
belediye işçisinin çalışma esnasında trafik kazası geçirmesi sonucu yaralanmasının, iş kazası olarak değerlendirileceği, doğrudan trafik sigortasından tazminat talebinin hatalı olduğu hk.
BELEDIYE IşçISININ çALışMA ESNASıNDA TRAFIK KAZASı GEçIRMESI SONUCU YARALANMASıNıN, Iş KAZASı OLARAK DEğERLENDIRILECEğI, DOğRUDAN TRAFIK SIGORTASıNDAN TAZMINAT TALEBININ HATALı OLDUğU HK.
BELEDİYE İŞÇİSİNİN ÇALIŞMA ESNASINDA TRAFİK KAZASI GEÇİRMESİ SONUCU YARALANMASININ, İŞ KAZASI OLARAK DEĞERLENDİRİLECEĞİ, DOĞRUDAN TRAFİK SİGORTASINDAN TAZMİNAT TALEBİNİN HATALI OLDUĞU HK.
- Maden ocağında, iş güvenliğine ilişkin önlemlerin alınmasını sonucu ölüme neden olunması, bilinçli taksir mi, olası kast mıdır?
maden ocağında, iş güvenliğine ilişkin önlemlerin alınmasını sonucu ölüme neden olunması, bilinçli taksir mi, olası kast mıdır?
MADEN OCAğıNDA, Iş GüVENLIğINE ILIşKIN öNLEMLERIN ALıNMASıNı SONUCU öLüME NEDEN OLUNMASı, BILINçLI TAKSIR MI, OLASı KAST MıDıR?
MADEN OCAĞINDA, İŞ GÜVENLİĞİNE İLİŞKİN ÖNLEMLERİN ALINMASINI SONUCU ÖLÜME NEDEN OLUNMASI, BİLİNÇLİ TAKSİR Mİ, OLASI KAST MIDIR?
- Bir olayın iş kazası sayılmasının koşulları nelerdir?
bir olayın iş kazası sayılmasının koşulları nelerdir?
BIR OLAYıN Iş KAZASı SAYıLMASıNıN KOşULLARı NELERDIR?
BİR OLAYIN İŞ KAZASI SAYILMASININ KOŞULLARI NELERDİR?
- İş kazalarında manevi tazminat tutarına, hangi hususlar üzerinde inceleme yapılarak karar verilir?
İş kazalarında manevi tazminat tutarına, hangi hususlar üzerinde inceleme yapılarak karar verilir?
İş KAZALARıNDA MANEVI TAZMINAT TUTARıNA, HANGI HUSUSLAR üZERINDE INCELEME YAPıLARAK KARAR VERILIR?
İŞ KAZALARINDA MANEVİ TAZMİNAT TUTARINA, HANGİ HUSUSLAR ÜZERİNDE İNCELEME YAPILARAK KARAR VERİLİR?
- İş kazalarında ödenebilecek manevi tazminat tutarı hakkında örnek Karar.
İş kazalarında ödenebilecek manevi tazminat tutarı hakkında örnek karar.
İş KAZALARıNDA öDENEBILECEK MANEVI TAZMINAT TUTARı HAKKıNDA öRNEK KARAR.
İŞ KAZALARINDA ÖDENEBİLECEK MANEVİ TAZMİNAT TUTARI HAKKINDA ÖRNEK KARAR.
- Temyiz konusu edilmeyen maddi tazminat miktarı, bozma sonrası davacı yararına arttırılabilir mi?
temyiz konusu edilmeyen maddi tazminat miktarı, bozma sonrası davacı yararına arttırılabilir mi?
TEMYIZ KONUSU EDILMEYEN MADDI TAZMINAT MIKTARı, BOZMA SONRASı DAVACı YARARıNA ARTTıRıLABILIR MI?
TEMYİZ KONUSU EDİLMEYEN MADDİ TAZMİNAT MİKTARI, BOZMA SONRASI DAVACI YARARINA ARTTIRILABİLİR Mİ?
- Çelişkili bilirkişi (kusur) raporlarının varlığı halinde raporlardan birine dayanılarak hüküm kurulabilir mi?
Çelişkili bilirkişi (kusur) raporlarının varlığı halinde raporlardan birine dayanılarak hüküm kurulabilir mi?
ÇELIşKILI BILIRKIşI (KUSUR) RAPORLARıNıN VARLığı HALINDE RAPORLARDAN BIRINE DAYANıLARAK HüKüM KURULABILIR MI?
ÇELİŞKİLİ BİLİRKİŞİ (KUSUR) RAPORLARININ VARLIĞI HALİNDE RAPORLARDAN BİRİNE DAYANILARAK HÜKÜM KURULABİLİR Mİ?
- Ceza davasında kusurlu bulunarak mahkumiyet alanlara, zararlandırıcı sigorta olayında kusur verilmemesi mümkün mü?
ceza davasında kusurlu bulunarak mahkumiyet alanlara, zararlandırıcı sigorta olayında kusur verilmemesi mümkün mü?
CEZA DAVASıNDA KUSURLU BULUNARAK MAHKUMIYET ALANLARA, ZARARLANDıRıCı SIGORTA OLAYıNDA KUSUR VERILMEMESI MüMKüN Mü?
CEZA DAVASINDA KUSURLU BULUNARAK MAHKUMİYET ALANLARA, ZARARLANDIRICI SİGORTA OLAYINDA KUSUR VERİLMEMESİ MÜMKÜN MÜ?
- Bozmadan sonra ıslahı mümkün olmayan haller hakkında örnek kr.
bozmadan sonra ıslahı mümkün olmayan haller hakkında örnek kr.
BOZMADAN SONRA ıSLAHı MüMKüN OLMAYAN HALLER HAKKıNDA öRNEK KR.
BOZMADAN SONRA ISLAHI MÜMKÜN OLMAYAN HALLER HAKKINDA ÖRNEK KR.
- İş kazası nedeni ile manevi tazminata hükmedilir mi?
İş kazası nedeni ile manevi tazminata hükmedilir mi?
İş KAZASı NEDENI ILE MANEVI TAZMINATA HüKMEDILIR MI?
İŞ KAZASI NEDENİ İLE MANEVİ TAZMİNATA HÜKMEDİLİR Mİ?
- İş kazalarına ilişkin tazminat davalarından usulü kazanılmış hakkın daha geniş yorumlanmasına ilişkin karşı oy içeren karar.
İş kazalarına ilişkin tazminat davalarından usulü kazanılmış hakkın daha geniş yorumlanmasına ilişkin karşı oy içeren karar.
İş KAZALARıNA ILIşKIN TAZMINAT DAVALARıNDAN USULü KAZANıLMış HAKKıN DAHA GENIş YORUMLANMASıNA ILIşKIN KARşı OY IçEREN KARAR.
İŞ KAZALARINA İLİŞKİN TAZMİNAT DAVALARINDAN USULÜ KAZANILMIŞ HAKKIN DAHA GENİŞ YORUMLANMASINA İLİŞKİN KARŞI OY İÇEREN KARAR.
- İş kazalarına ilişkin tazminat davalarında, karar tarihine en yakın asgari ücretin kullanılması gerektiği hk. (Karşı oy)
İş kazalarına ilişkin tazminat davalarında, karar tarihine en yakın asgari ücretin kullanılması gerektiği hk. (karşı oy)
İş KAZALARıNA ILIşKIN TAZMINAT DAVALARıNDA, KARAR TARIHINE EN YAKıN ASGARI üCRETIN KULLANıLMASı GEREKTIğI HK. (KARşı OY)
İŞ KAZALARINA İLİŞKİN TAZMİNAT DAVALARINDA, KARAR TARİHİNE EN YAKIN ASGARİ ÜCRETİN KULLANILMASI GEREKTİĞİ HK. (KARŞI OY)
- İş kazasına ilişkin maddi tazminat gerektirecek unsurların (maluliyet oranı vs) dava süreci içerisinde değişebileceği hk.(Karşı oy)
İş kazasına ilişkin maddi tazminat gerektirecek unsurların (maluliyet oranı vs) dava süreci içerisinde değişebileceği hk.(karşı oy)
İş KAZASıNA ILIşKIN MADDI TAZMINAT GEREKTIRECEK UNSURLARıN (MALULIYET ORANı VS) DAVA SüRECI IçERISINDE DEğIşEBILECEğI HK.(KARşı OY)
İŞ KAZASINA İLİŞKİN MADDİ TAZMİNAT GEREKTİRECEK UNSURLARIN (MALULİYET ORANI VS) DAVA SÜRECİ İÇERİSİNDE DEĞİŞEBİLECEĞİ HK.(KARŞI OY)
- İş kazalarına ilişkin tazminat davalarında, davacı işçi tarafından maddi tazminatı hesabına net bir şekilde temyiz edilmemesi, davalı açısından kazanılmış hak oluşturur mu? (Karşı oy)
İş kazalarına ilişkin tazminat davalarında, davacı işçi tarafından maddi tazminatı hesabına net bir şekilde temyiz edilmemesi, davalı açısından kazanılmış hak oluşturur mu? (karşı oy)
İş KAZALARıNA ILIşKIN TAZMINAT DAVALARıNDA, DAVACı IşçI TARAFıNDAN MADDI TAZMINATı HESABıNA NET BIR şEKILDE TEMYIZ EDILMEMESI, DAVALı AçıSıNDAN KAZANıLMış HAK OLUşTURUR MU? (KARşı OY)
İŞ KAZALARINA İLİŞKİN TAZMİNAT DAVALARINDA, DAVACI İŞÇİ TARAFINDAN MADDİ TAZMİNATI HESABINA NET BİR ŞEKİLDE TEMYİZ EDİLMEMESİ, DAVALI AÇISINDAN KAZANILMIŞ HAK OLUŞTURUR MU? (KARŞI OY)
- İş kazası nedeniyle bağlanan gelirlerin başladığı tarihteki ilk peşin sermaye değerleri ile yargılama sırasında hesaplanacak maddi zararın karşılaştırmasına ilişkin açıklayıcı kr.
İş kazası nedeniyle bağlanan gelirlerin başladığı tarihteki ilk peşin sermaye değerleri ile yargılama sırasında hesaplanacak maddi zararın karşılaştırmasına ilişkin açıklayıcı kr.
İş KAZASı NEDENIYLE BAğLANAN GELIRLERIN BAşLADığı TARIHTEKI ILK PEşIN SERMAYE DEğERLERI ILE YARGıLAMA SıRASıNDA HESAPLANACAK MADDI ZARARıN KARşıLAşTıRMASıNA ILIşKIN AçıKLAYıCı KR.
İŞ KAZASI NEDENİYLE BAĞLANAN GELİRLERİN BAŞLADIĞI TARİHTEKİ İLK PEŞİN SERMAYE DEĞERLERİ İLE YARGILAMA SIRASINDA HESAPLANACAK MADDİ ZARARIN KARŞILAŞTIRMASINA İLİŞKİN AÇIKLAYICI KR.
- İş kazalarına ilişkin tazminat davalarında yaşam süresi nasıl hesap edilir?
İş kazalarına ilişkin tazminat davalarında yaşam süresi nasıl hesap edilir?
İş KAZALARıNA ILIşKIN TAZMINAT DAVALARıNDA YAşAM SüRESI NASıL HESAP EDILIR?
İŞ KAZALARINA İLİŞKİN TAZMİNAT DAVALARINDA YAŞAM SÜRESİ NASIL HESAP EDİLİR?
- İş kazalarına ilişkin tazminat davalarında, işçinin olay tarihindeki gelirinde artırım yapılır mı?
İş kazalarına ilişkin tazminat davalarında, işçinin olay tarihindeki gelirinde artırım yapılır mı?
İş KAZALARıNA ILIşKIN TAZMINAT DAVALARıNDA, IşçININ OLAY TARIHINDEKI GELIRINDE ARTıRıM YAPıLıR Mı?
İŞ KAZALARINA İLİŞKİN TAZMİNAT DAVALARINDA, İŞÇİNİN OLAY TARİHİNDEKİ GELİRİNDE ARTIRIM YAPILIR MI?
- İş kazasında ödenecek tazminatın nasıl hesaplanacağına ilişkin açıklayıcı kr.
İş kazasında ödenecek tazminatın nasıl hesaplanacağına ilişkin açıklayıcı kr.
İş KAZASıNDA öDENECEK TAZMINATıN NASıL HESAPLANACAğıNA ILIşKIN AçıKLAYıCı KR.
İŞ KAZASINDA ÖDENECEK TAZMİNATIN NASIL HESAPLANACAĞINA İLİŞKİN AÇIKLAYICI KR.
- İş kazası nedeniyle bağlanan gelirlerin başladığı tarihteki ilk peşin sermaye değerleri ile yargılama sırasında hesaplanacak maddi zararın karşılaştırmasına ilişkin açıklayıcı kr.
İş kazası nedeniyle bağlanan gelirlerin başladığı tarihteki ilk peşin sermaye değerleri ile yargılama sırasında hesaplanacak maddi zararın karşılaştırmasına ilişkin açıklayıcı kr.
İş KAZASı NEDENIYLE BAğLANAN GELIRLERIN BAşLADığı TARIHTEKI ILK PEşIN SERMAYE DEğERLERI ILE YARGıLAMA SıRASıNDA HESAPLANACAK MADDI ZARARıN KARşıLAşTıRMASıNA ILIşKIN AçıKLAYıCı KR.
İŞ KAZASI NEDENİYLE BAĞLANAN GELİRLERİN BAŞLADIĞI TARİHTEKİ İLK PEŞİN SERMAYE DEĞERLERİ İLE YARGILAMA SIRASINDA HESAPLANACAK MADDİ ZARARIN KARŞILAŞTIRMASINA İLİŞKİN AÇIKLAYICI KR.
- İş kazalarında gerçek zarar kavramına ilişikin açıklayıcı kr
İş kazalarında gerçek zarar kavramına ilişikin açıklayıcı kr
İş KAZALARıNDA GERçEK ZARAR KAVRAMıNA ILIşIKIN AçıKLAYıCı KR
İŞ KAZALARINDA GERÇEK ZARAR KAVRAMINA İLİŞİKİN AÇIKLAYICI KR